Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Glas- en gevelbewassing

glasbewassing wordt door ons gecertificeerd personeel uitgevoerd. Indien de wettelijke hoogte wordt overschreden voor het werken met een ladder, hebben we, naast het hierna te noemen PuraQlueen Systeem, een hoogwerker tot onze beschikking.

Naast het gebruikelijke klimmateriaal, zoals ladders en steigers, zijn wij tevens in het bezit van een ideaal systeem die volgens de nieuwe regels van de ArboWet (veilige en verantwoorde werkomstandigheden) het schoonmaakwerk perfect en met een goede bereikbaarheid kan uitvoeren: het PuraQlueen Systeem.

Dit systeem is gespecialiseerd in glas- en gevelbeplatingsreiniging en heeft de volgende voordelen:
- vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht;
- minder snelle herbevuiling en langer een schoon resultaat door de toepassing van mineraalvrij water;
- geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.;
- optimale bereikbaarheid en snelle werkwijze.

We werken uitsluitend met ervaren glazenwassers, waardoor u altijd kunt rekenen op een perfect resultaat. De meest professionele middelen en materialen stellen ons in staat elk type gebouw te wassen.

Uw glaswerk wordt natuurlijk met oog voor detail schoon en streeploos opgeleverd, maar we nemen altijd het kozijnwerk mee, ook op onzichtbare plaatsen. Bovendien stellen we u op de hoogte van de staat van onderhoud van kozijnen en schilderwerk. We komen immers op plaatsen waar u doorgaans geen of onvoldoende zicht op hebt.