Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Historie
In 1996 zijn we begonnen als eenmanszaak vanuit ons woonhuis aan De Boomgaard te Halsteren, waar we al snel uit ons jasje groeiden. Na diverse locaties te hebben gehad voor de opslag van onze materialen zijn we zowel met kantoor- als opslagruimte verhuisd naar een bedrijfsruimte aan de Looierij te Steenbergen, alwaar we tot op de dag van vandaag zijn gesitueerd.

We richten ons met onze glazenwas-, schoonmaak-, en straalwerkzaamheden op zowel particulieren als bedrijven. Naast de particuliere branche maken diverse instellingen in de zorg en overheid, woningbouwcorporaties en aannemers gebruik van de expertise van ons bedrijf, omdat wij door persoonlijke contacten en flexibiliteit kwaliteit kunnen waarborgen.

Ons dienstenpakket is zeer gevarieerd. We zijn gespecialiseerd in glazenwassen, schoonmaakwerk, diverse vormen van vloer- en gevelreiniging en preventieve behandelingswijze, onder meer impregneren en antigraffiticoating. Op contractbasis zijn we actief in laag- en hoogbouw en hebben hierin een vaste klantenkring opgebouwd. Als schoonmaakbedrijf zijn we vooral te vinden bij bedrijven en diverse instellingen, waarbij alle gewenste schoonmaakactiviteiten worden uitgevoerd.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep op ons doen als het gaat om opleveringen van woningen, bedrijfspanden en andere projecten.
Aan alle schoonmaakactiviteiten voor particulieren en bedrijven gaat een vrijblijvend bezoek op locatie aan vooraf, omdat we, alvorens een prijsgerichte offerte te kunnen uitbrengen, eerst goed moeten inschatten om wat voor soort vervuiling en schoonmaakwerk het gaat, welke behandeling we toe moeten passen, hoeveel arbeidstijd dat behelst en niet meer minder belangrijk, hoe hoog de kosten zijn.
We brengen altijd op zeer korte termijn een vrijblijvende offerte uit en adviseren onze klanten over de beste wijze van behandelen. Bij gevelreiniging verzorgen we altijd een gratis proefstuk, zodat de klant het resultaat met eigen ogen kan zien.

De medewerkers van ons bedrijf zijn VCA gecertificeerd en al onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd conform de recente ARBO regel- en wetgevingen. Door een gericht scholingsprogramma blijven de medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en van de relevante wet- en regelgeving.

Zoals u ziet, kunt u voor diverse dienstverlening bij ons terecht, voor zowel uw woonhuis als bedrijfspand. Want vergeet niet, het kan binnen nog zo mooi en schoon zijn; de buitenkant van uw pand is toch uw visitekaartje.